The Good Place

Heb jij je ooit afgevraagd wat er met ons gebeurt nadat we doodgaan? Is er niets? Gaan we op in de massa om ons heen? Of bestaat er echt een hemel en een hel? Niemand hier kan het ons vertellen, maar de serie The Good Place schetst een geweldig beeld van hoe het zou kunnen zijn. Deze enorme feel good-serie kijk je gemakkelijk even tussendoor met je verstand op nul, want iedere aflevering duurt maar 20 minuten. De serie heeft met 4 seizoenen inmiddels haar einde bereikt en wist mij met iedere aparte aflevering gigantisch aan het lachen te brengen.

Tussen hemel en aarde

Eleanor Shellstrop is een vrouw van in de dertig die wakker wordt in de hemel, ofwel ‘the Good Place’. De hemel blijkt alles te zijn waar iedere individu van droomt: je woont in je ultieme droomhuis, de lucht die je inademt ruikt naar jouw favoriete geur en er loopt een Janet rond die je te pas en te onpas kan oproepen om van alles voor jou te regelen. Wil je kunnen vliegen? Geen probleem. Op een giraf rijden? Doen we. Shakespeare ontmoeten? Geregeld! Je zal zelfs je soulmate vinden in het hiernamaals. Dan gaat er plots van alles mis in the Good Place en dat lijkt te komen doordat iemand in de hemel terecht is gekomen die daar helemaal niet hoort… Eleanor. In haar leven heeft ze zoveel ‘minpunten’ verzamelt dat ze eigenlijk in the Bad Place thuishoort, maar per ongeluk heeft ze toch voet gezet in de hemel. Maar ze zou wel gek zijn om dat aan iemand te vertellen, toch? Of ze haar geheim weet te bewaren en wat er daarna allemaal op haar pad komt? Vind het uit door deze luchtige comedyserie vanavond zelf nog aan te zetten!

The Good Place is een korte serie die ik iedereen met humor aan kan raden. Wat is jouw favoriete korte serie?

Gepubliceerd door Ellen

Naast mijn dagelijkse bezigheden als contentspecialist, schrijf ik ook in mijn vrije tijd graag creatieve content. Daarnaast ben ik gek op dieren (ik begin het liefst mijn eigen kinderboerderij), Harry Potter, thee en pretparken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: