The Kissing Booth 2

Vol met clichés

Het eerste deel van the Kissing Booth eindigde met een emotioneel momentje waar Noah naar Boston vertrok om te gaan studeren aan Harvard. Aan het begin van deel twee zien we hoe Elle en Noah samen hun zomervakantie doorbrengen en nog steeds hopeloos verliefd zijn. Na de zomer begint het echte leven weer. Noah gaat terug naar Harvard en Elle begint aan haar laatste jaar van de middelbare school. Uiteraard is de film weer vol high school clichés en stereotypes, maar wie kan daar niet van genieten? Uiteraard wordt er dit jaar weer door Elle en Lee de kissing booth georganiseerd. Aangezien Noah niet meer op school zit, moeten Elle en Lee een nieuwe geschikte kandidaat vinden voor de kissing booth. Laat er nou net een nieuwe knappe leerling op school zijn gekomen, genaamd Marco…

Moeilijke keuzes

De bekende ‘regels’ van Elle en Lee komen ook zeker in dit deel weer terug. Voornamelijk de regel waarin ze hebben afgesproken om na de middelbare school samen te gaan studeren aan Berkeley. De universiteit waar hun moeders beste vriendinnen zijn geworden. Elle en Lee hebben zich beide al ingeschreven en gaan er vanuit dat ze samen naar Berkeley zullen gaan. Wanneer Noah aan Elle vraagt of ze in Boston komt studeren, komt ze voor een groot dilemma te staan.

De lange-afstandsrelatie tussen Elle en Noah brengt wat moeilijkheden met zich mee. Noah ontmoet op de universiteit nieuwe vrienden en daaronder ook een meisje. Elle is onzeker en krijgt twijfels over hun relatie. Daarnaast brengt Elle veel tijd door met de nieuwe Marco, omdat ze samen deelnemen aan een dance battle. Er ontstaat duidelijk wat spanning tussen hen…

Het tweede deel is naar mijn mening net zo vermakelijk als het eerste deel. Als je hebt genoten van het eerste deel van The Kissing Booth is het zeker de moeite waard om deze sequel ook op je kijklijst te zetten.

En wat denk jij, zou de relatie van Elle en Noah standhouden?

Gepubliceerd door Anouk

Hi, ik ben Anouk! Je maakt mij het meest gelukkig met een goed boek, lekker eten, een vliegticket naar het onbekende en heel veel honden (schattige foto's en filmpjes zijn ook toegestaan).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: