Alta Mar

Alta Mar is een Spaanse serie die zich afspeelt in de jaren 40. Ik ben echt nét aan deze serie begonnen (op het moment dat ik dit schrijf heb ik pas 2 afleveringen gezien), maar ik vind het nu al een interessante serie en ben erg benieuw hoe het verder gaat lopen. De serie speelt zich af op het luxe schip ‘Bárbara de Braganza’, die naar mijn mening erg veel op de Titanic lijkt, met als eindbestemming Brazilië. Net als bij de Titanic heb je bovenin het schip de eersteklas passagiers met alle luxe die ze zich maar kunnen wensen en onderin het schip de derdeklas passagiers, met maar kleine hutten.

Klassieke murder mystery

In de eerste aflevering zie je hoe de twee zussen Eva en Carolina een onbekende vrouw mee het schip op smokkelen. De vrouw zegt dat ze op de vlucht is voor haar verloofde. Ze wil niet met hem trouwen en nu wil hij haar vermoorden. Eva en Carolina besluiten om haar te helpen. Eva is een schrijfster en krijgt de kans om in Brazilië haar roman uit te geven en Carolina gaat op het schip trouwen met haar verloofde Fernando. Eva ontmoet een van de stuurmannen van het schip. ’s Avonds is ze met hem op het dek en op dat moment valt er ineens een vrouw van het schip. Ze zien het allebei gebeuren en horen de vrouw gillen. Al snel blijkt het dat het geen ongeluk is en er dus een moordenaar op het schip rondloopt.

Who did it?

Wie heeft het gedaan? Elk personage lijkt zo zijn geheimen te hebben en iedereen ziet er verdacht uit. Een klassieke murder mystery. Eva is gedetermineerd om erachter te komen wie de moordenaar is. Als je een liefhebber bent van mysteries en niet kunt wachten om deze te ontrafelen, dan is dit zeker een aanrader voor jou!

Welke serie/film raad jij aan als het gaat om een moordmysterie?

Gepubliceerd door Anouk

Hi, ik ben Anouk! Je maakt mij het meest gelukkig met een goed boek, lekker eten, een vliegticket naar het onbekende en heel veel honden (schattige foto's en filmpjes zijn ook toegestaan).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: