Selling Sunset: seizoen 3

YES, eindelijk! Seizoen 3 van Selling Sunset is te zien op Netflix. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb zó uitgekeken naar dit seizoen. De drama, de luxe, de prachtige huizen, de auto’s, de kleding en dit seizoen natuurlijk de bruiloft van Christine!

I’m just here for the drama

Grapje, natuurlijk. Ik kijk deze serie heus niet alleen voor de drama, maar ik geniet er stiekem wel een beetje van. De meiden hebben natuurlijk weer hun onenigheid onder elkaar en de collega’s zijn duidelijk verdeeld in twee groepen. Mary is mijn favoriet. Ik denk omdat ik mij het beste in haar kan verplaatsen. In tegenstelling tot de andere meiden, blijft zij liever weg van de drama. Ze is lief, zorgzaam en gewoon real. Daarnaast is ze ook nog eens bloedmooi. Dan hebben we Christine, oh em gee, Christine. Een echte drama queen, maar wel straight to the point en iemand die staat voor wat ze zegt. Ik houd er wel van. De rest van de meiden vind ik wel leuk, op één persoon na en dat is Davina. Meeloper eerste klas en shady as 💩.

Hartverscheurend

Wat ik niet had verwacht, is dat ik tijdens dit seizoen een paar traantjes zou wegpinken. Chrishells man vraagt onverwachts een scheiding aan. Haar man is een beroemde acteur en binnen no time weet de hele wereld ervan. Haar wereld valt in duigen en ik vond het erg emotioneel om te zien. Ondanks dat je in deze serie slechts 1% van hun leven ziet, heb je het gevoel dat je ze toch een beetje kent en leef je met hen mee.

THE BIG WEDDING

Natuurlijk sluit dit seizoen af met een klapper! De grote, over the top bruiloft van Christine. En WAUW, zij geeft een nieuwe definitie aan het woord ‘bruiloft’. De locatie, de jurk, de taart: alles is zoals je het kan verwachten van Christine. Als je het nog niet gezien hebt, you are in for a treat.

Ik hoop dat seizoen 4 niet te lang op zich laat wachten, want ik ben nog lang niet uitgekeken op het leven van de toppers van the Oppenheim Group! Heb jij Selling Sunset al gezien? En zo ja, wat vind je ervan?

Gepubliceerd door Anouk

Hi, ik ben Anouk! Je maakt mij het meest gelukkig met een goed boek, lekker eten, een vliegticket naar het onbekende en heel veel honden (schattige foto's en filmpjes zijn ook toegestaan).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: