Wes en Annalise – hoe zit het nou precies?

Inmiddels ben ik alweer goed op weg richting het einde van seizoen 2 van How to Get Away With Murder. Toen ik begon aan deze serie, had ik niet gedacht dat ik de titel zó letterlijk moest nemen, want de personages die we tot nu toe zo goed hebben leren kennen, doen inderdaad hard hun best om niet gepakt te worden voor niet één, maar meerdere moorden. Net als seizoen 1 begint seizoen 2 weer met een spannende scène, waar in de opvolgende afleveringen steeds op teruggeblikt en voortgeborduurd wordt. Steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plaats en Annalise en haar studenten raken in steeds ingewikkeldere situaties verwikkeld. Tot nu toe lijken ze er steeds op het nippertje uit te komen, maar hoe lang houden ze dat nog vol…?

Christophe of Wes?

In seizoen 1 begrepen we al wel dat Annalise een bepaalde band heeft met Wes. Waarom trok ze hem anders zo voor en vertrouwde ze hem van alles toe? Wat die band precies inhield, dat wisten we nog niet. Daar lijken we dit seizoen achter te komen. Ik heb net aflevering 10 van het seizoen gekeken en die eindigt met een terugblik naar 10 jaar geleden, waar Annalise kennis lijkt te maken met de moeder van Wes, die – zoals we al vroeg in de serie leren – niet veel later een einde aan haar leven zal maken. Heeft Annalise iets met de dood van Wes’ moeder te maken? Voelt ze zich verantwoordelijk? Projecteert ze haar gevoelens voor haar zoontje – ongeboren of overleden, want waarom zien we hem nu niet meer? – op Wes? En wat is er gebeurd met Wes’ oude naam, Christophe? Allemaal vragen die ongetwijfeld in de komende afleveringen beantwoord worden. Ondertussen bereid ik me ook alvast mentaal voor op de klapper die vast en zeker aan het einde van het seizoen gaat volgen. Ik vraag me vooral af of er iemand is die dit seizoen niet zal overleven… en wie dan? Ik durf mijn geld in te zetten op Bonnie of Frank. Maar dat is natuurlijk slechts speculatie.

Wie gok jij dat seizoen 3 niet zal halen?

Gepubliceerd door Ellen

Naast mijn dagelijkse bezigheden als contentspecialist, schrijf ik ook in mijn vrije tijd graag creatieve content. Daarnaast ben ik gek op dieren (ik begin het liefst mijn eigen kinderboerderij), Harry Potter, thee en pretparken.

Eén opmerking over 'Wes en Annalise – hoe zit het nou precies?'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: