That’s a wrap!

Op moment van schrijven zit ik vol in mijn emoties van de seizoensfinale van How to Get Away With Murder seizoen 2. Ik heb letterlijk twee minuten geleden de laatste aflevering gekeken, en weten jullie mijn voorspelling nog? Met zo min mogelijk spoilers kan ik zeggen dat die niet is uitgekomen, maar dat wel een van Annalises rechterhanden – Frank of Bonnie – op een andere manier verdwenen is. Maar voor hoe lang? Zien we hem of haar nog terug in seizoen 3…?

Wat we leren in seizoen 2

Dit seizoen was weer minstens zo spannend als seizoen 1 en ik hoop dat dat ook de komende seizoenen nog zo blijft. Ik ben in ieder geval de eeuwig veranderende en ingewikkelder wordende relaties onder de studenten nog niet zat. Het is me één groot raadsel hoe each and every one of them nog niet bezweken is onder de stress en geheimen – ik had allang 30, zo niet meer mental breakdowns gehad als ik in hun schoenen had gestaan. We krijgen steeds meer te weten over het verleden van de hoofdpersonages, met name dat van Annalise en Wes. Na de vorige keer dat ik over How to Get Away With Murder schreef, is het veel duidelijker geworden hoe hun band is ontstaan en waarom die zo belangrijk is. Nu we het daar toch over hebben: het seizoen eindigt weer met een letterlijke bang die het leven van Wes eens te meer behoorlijk op z’n kop zal zetten. Ik zet na het schrijven van deze blog dus direct seizoen 3 aan, dat is een ding wat zeker is.

Wat we hopen te leren in seizoen 3

Wat ik dus over een paar minuten hoop te ontdekken? Wat er gebeurd is met Frank of Bonnie (no spoilers, remember), wie de volgende tortelduifjes worden en of de studenten ooit nog achter alle geheimen van Annalise komen. En natuurlijk, welke moorden er dit seizoen weer gepleegd gaan worden… Aan dood en verderf in ieder geval geen tekort in mijn serie-leven op dit moment, want ik ben ook net samen met mijn vriend Peaky Blinders gaan kijken. Ik weet nog niet precies wat ik ervan moet vinden, maar van wat ik heb gehoord staat ons ook daar flink wat geweld te wachten. Misschien moet ik al die agressiviteit binnenkort maar even compenseren met een nieuwe film of serie. Een rewatch van mijn favoriet Call Me By Your Name, wellicht?

Wat vond jij van het tweede seizoen van How to Get Away With Murder?

Gepubliceerd door Ellen

Naast mijn dagelijkse bezigheden als contentspecialist, schrijf ik ook in mijn vrije tijd graag creatieve content. Daarnaast ben ik gek op dieren (ik begin het liefst mijn eigen kinderboerderij), Harry Potter, thee en pretparken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: