Ik wil niet meer!

Ken je dat? Dat je een serie of film eigenlijk niet verder wilt kijken, je wegduikt achter je kussen, omdat een van je favoriete personages doodgaat? Ik ervoer het al eerder bij Suits, maar dat was toch anders omdat er niemand overleed – Rachel en Mike ‘verdwenen’ gewoon uit de serie omdat Meghan Markle naar het Britse koningshuis vertrok. Toch komt het behoorlijk overeen met mijn gevoelens voor How to Get Away With Murder op moment van schrijven. Calm down, geen spoilers, maar laat ik zeggen dat ik het overlijden van deze persoon wel als láátste aan had zien komen.

Ik wil niet verder kijken

Seizoen 3 heeft heel wat verrassingen voor ons in petto. De vooruitblikken die we af en toe aan het begin en het einde van een aflevering te zien krijgen, vertellen ons dat het huis van Annalise binnenkort afbrandt en dat niet iedereen de brand overleeft. We zien Annalise hysterisch gillen wanneer ze erachter komt wie het is, maar ze houdt het afleveringen lang voor zichzelf, en ook wij kijkers komen pas tergend laat achter de identiteit van deze persoon. Nu is dit personage niet mijn allerfavorietste (ja, het is vanaf nu een woord) karakter uit de serie (sorry, toch een kleine spoiler als je even terugleest), maar toch had ik meteen minder zin om verder te kijken toen ik erachter kwam om wie het ging. Eerst dacht ik nog dat het om een scam ging, dat deze persoon niet écht dood was. Dat het in scène gezet was (figuurlijk) en dat hij/zij later weer vrolijk het scherm binnen kwam wandelen. Maar inmiddels ben ik klaar om seizoen 4 aan te zetten en weet ik dat ik het nu zonder dit personage moet doen. Ik denk dat ik vanaf nu plotseling vaker Peaky Blinders aanzet dan How to Get Away With Murder.

Als jij weet over wie ik het heb, hoe ging jij om met dit ‘verlies’? Blijft de serie leuk?

Gepubliceerd door Ellen

Naast mijn dagelijkse bezigheden als contentspecialist, schrijf ik ook in mijn vrije tijd graag creatieve content. Daarnaast ben ik gek op dieren (ik begin het liefst mijn eigen kinderboerderij), Harry Potter, thee en pretparken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: