Gewoon niks voor mij

Ik geef niet snel op. Oké – afhankelijk van de context, geef ik niet snel op. Als het gaat om het afkijken van films of series of het uitlezen van een boek, dán geef ik niet snel op. Ik krijg lichtneurotische trekjes als een serie of film te lang in mijn ‘Verder kijken’-lijst staat of als ik mijn boekenlegger niet voor een ander boek ‘kan gebruiken’ omdat die nog in dat al twee maanden onaangeroerde boek zit. Dus zelfs als ik het verhaal niet leuk vind, MOET ik het afmaken. Maar nu heb ik toch de uitzondering ontdekt.

I quit

En die uitzondering heet Peaky Blinders. Ik moet nu toch echt onder ogen zien dat ik de serie uit de ‘Now watching’-rij ga verwijderen, want ik weet dat ik hem toch niet verder ga kijken. Judge all you want (ik judge mezelf zelfs een beetje), want kijkend naar het genre en thema van de serie valt Peaky Blinders precies in mijn straatje. Maar toch, op de een of andere manier pakken de eerste paar afleveringen me niet. En dus besluit ik me niet langer door de afleveringen heen te worstelen (want met 5 seizoenen heb ik dan nog wel even te gaan), maar mijn vrije momenten te besteden aan series en films die ik wél echt leuk vind, zoals de laatste afleveringen van How to Get Away with Murder of films als Call Me by Your Name en The Christmas Chronicles (YES – het is weer de tijd van het jaar!).

Kan jij series waar je eenmaal aan begonnen bent links laten liggen of ‘moet’ jij ze van jezelf ook tot in den treure blijven kijken?

Gepubliceerd door Ellen

Naast mijn dagelijkse bezigheden als contentspecialist, schrijf ik ook in mijn vrije tijd graag creatieve content. Daarnaast ben ik gek op dieren (ik begin het liefst mijn eigen kinderboerderij), Harry Potter, thee en pretparken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: