About Sisters

Ellen

Ik ben Ellen, theeleut en dierenliefhebber eerste klas. Als creatieve contentspecialist kan ik mijn liefde voor schrijven helemaal kwijt in mijn werk – en deze blog!

Ik ben Anouk. Ik geniet ervan om na een lange dag heerlijk op de bank te ploffen met een goede serie of film. En die goede serie of film deel ik graag met jullie op deze blog!

The Older One: Ellen

Ik hield altijd al van schrijven en heb al talloze blogs bijgehouden – en weer verwijderd, want niets was ooit goed genoeg. But this one’s here to stay! Een paar jaar geleden (ik was er laat bij) schafte ik Netflix aan en nu we veel thuiszitten heb ik het platform helemaal herontdekt. Het liefst kijk ik series in mijn eentje en films met goed gezelschap, waar Anouk een uitstekend voorbeeld van is. F.R.I.E.N.D.S. is mijn all time favorite serie en de beste film van dit moment vind ik toch wel Call Me by Your Name. Die zal je hier dus ook zeker terug zien komen!

Top 4 hobby’s (naast Netflixen):

Dieren knuffelen

Naar de Efteling

Creatieve content schrijven

Uit eten met vriendinnen

The Younger One: Anouk

Net zoals mijn grote zus heb ik al veel te veel blogs gehad. Als 12-jarig meisje ontstond mijn eerste beautyblog en daarna volgden meerdere reis-, lifestyle- en boekenblogs. Ik heb altijd al een grote liefde gehad voor series en films. Toen ik op de middelbare school zat, struinde ik het internet af voor sites waar ik gratis series op kon kijken. Daar vond ik mijn eerste verslaving: The Vampire Diaries. Inmiddels ben ik ontelbaar veel series en films verder. Gelukkig hoef ik nu niet meer het internet af te struinen voor (soms illegale) gratis sites, maar breng ik mijn avonden en weekenden door met onder andere Netflix, Videoland en Disney+. Tegenwoordig zijn er zoveel series en films, dat je soms niet weet wáár je naar moet kijken. Hopelijk kan je op deze blog wat inspiratie vinden, zodat je niet meer eindeloos door Netflix hoeft te scrollen!

Top 4 hobby’s (naast Netflixen):

De wereld ontdekken

Wijnen en lekker eten

Lezen in een goed boek

Schattige hondenfilmpjes kijken

%d bloggers liken dit: