Peaky Blinders

Gewoon niks voor mij

Ik geef niet snel op. Oké – afhankelijk van de context, geef ik niet snel op. Als het gaat om het afkijken van films of series of het uitlezen van een boek, dán geef ik niet snel op. Ik krijg lichtneurotische trekjes als een serie of film te lang in mijn ‘Verder kijken’-lijst staat ofMeer lezen over “Gewoon niks voor mij”

Peaky Blinders

Een paar maanden geleden viel ik na de zoveelste steengoede Netflix-serie in een zwart gat. Aan WELKE serie moest ik nu beginnen? Ik stond op een kruising: het werd óf Suits, óf Peaky Blinders. Ik besloot van beide de eerste aflevering te kijken en op basis daarvan te beslissen welke serie het zou worden. IkMeer lezen over “Peaky Blinders”

Ellen

Met wie kijk je mee?

Hoi, Ellen hier! Ik ben misschien wel de minst grote fan van Peaky Blinders die je ooit ontmoet hebt, want de eerste paar afleveringen vond ik niks. Toch bikkelde ik nog even door tot de serie de kans had gehad me van het tegenovergestelde te overtuigen, want iedereen die ik erover sprak vond Peaky Blinders fantástisch. Helaas heb ik de serie nog altijd niet aan mijn favorietenlijstje toe kunnen voegen. Overtuig jij me van het tegendeel?

Blijf meekijken!

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: