The Umbrella Academy

Op naar seizoen 3

Ach, hoefden series maar nooit te eindigen. Werden verhalen maar eeuwig doorverteld en zouden personages maar voor altijd voortleven. Met dat laatste zit het gelukkig wel goed in The Umbrella Academy, maar ook het tweede seizoen is toch ten einde gekomen. En met wát een seizoensfinale! Om maar meteen met de deur in huis teMeer lezen over “Op naar seizoen 3”

5 x 2 = 10

Een simpel rekensommetje, niet? Schijn bedriegt, want aflevering 8 en 9 van het tweede seizoen van The Umbrella Academy hebben niets met rekenen te maken. Slechts met puzzels en de stukjes daarvan die langzaam in elkaar beginnen te vallen. Maar – om aan al dit cryptische gedoe een eind te maken – deze titel zetMeer lezen over “5 x 2 = 10”

The return of Ben

Weer een paar afleveringen verder in het tweede seizoen van The Umbrella Academy komen we steeds dichterbij de apocolyps in 1963. Dan wordt de broers en zussen een kans om de wereld opnieuw te redden en terug te keren naar hun eigen tijdlijn in 2019 op een presenteerblaadje aangeboden. Zoals gewoonlijk zit er een addertjeMeer lezen over “The return of Ben”

De wijze woorden van Klaus

Gisteravond was het tijd voor aflevering 3 en 4 van het tweede seizoen van The Umbrella Academy. Je kan het misschien al aan de titel aflezen: Klaus is een van mijn favoriete personages uit de serie, naast zijn broertje Number Five. Met zijn enorme gevoel van drama, gigantische ongeduld en impulsiviteit weet je nooit watMeer lezen over “De wijze woorden van Klaus”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Met wie kijk je mee?

Hoi, Ellen hier! In augustus 2020 was ik druk met het kijken van de Netflix Original-serie The Umbrella Academy. Een supertoffe serie voor wie even wil ontsnappen aan het saaie dagelijkse leven van dit moment. En wist je dat The Umbrella Academy gebaseerd is op de comics? Ben je uitgekeken, dan kan je dus nog even doorpakken met de strip!

Blijf meekijken!

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: