Potje janken? Kijk deze aflevering

Nope, geen clickbait, ik zal je meteen de aflevering geven: seizoen 4, aflevering 9. How to Get Away With Murder is nog nooit zo intens geworden als nu. Laurel is hoogzwanger van haar zoontje, maar is het een kleine Wes of een kleine Frank? Daar komen we deze aflevering, hoewel ze pas 7 maanden zwanger is, onverwacht achter.

Levensechte frustratie

Ken je dat? Dat je uit onmacht begint te huilen? Je kunt je boosheid of frustratie niet goed kwijt, niet onder woorden brengen en uit pure onmacht beginnen de tranen over je wangen te stromen. Dat is het exacte gevoel wat deze aflevering bij je achterlaat. Zoals we inmiddels weten, is Laurel niet in de meest liefdevolle familie geboren – iets wat nu extreme vormen aanneemt. Zonder al te veel te spoilen zal ik alleen melden dat zowel moeder als kind de vroege geboorte GODZIJDANK overleven, maar niet de tijd hebben (of krijgen) om samen bij te komen. Wat dat precies inhoudt en wie nu écht de slechterik in dit verhaal is, moet je zelf maar ontdekken. Ik zat in ieder geval de laatste minuten van de aflevering huilend op de bank, zodanig dat mijn vriend af en toe verontwaardigd achterom keek tijdens het gamen of ik eens wat zachter wilde snotteren. Helaas (voor hem) zonder succes.

What happened to Bonnie?

Ondertussen ben ik wel weer een aantal afleveringen verder en is dat – zoals het HTGAWM betaamt – natuurlijk niet het enige drama dat zich afspeelt. De studenten van Annalise zijn weer (!) bij een nieuwe (poging tot) (zelf?)moord betrokken geraakt en moeten zichzelf weer uit wat behoorlijk nare situaties zien te redden. Ondertussen vecht Annalise tegen haar drankverslaving, vecht Frank zich terug in het leven van Annalise en vecht Bonnie… wellicht voor haar bestaan. Ik heb gisteravond namelijk aflevering 14 van het seizoen gekeken, die niet al te optimistisch voor Bonnie lijkt te eindigen. Ik zet straks snel aflevering 15 aan om te kijken hoe het met haar afloopt. Wie weet komt mijn voorspelling voor de seizoensfinale toch nog uit, alleen dan die van het verkeerde seizoen…

Ik ben benieuwd, vind jij How to Get Away With Murder nog spannend na zoveel seizoenen? Ik in ieder geval wel, maar ik kan me ook voorstellen dat je Annalise’s (vrij ongeloofwaardige) drama na zoveel afleveringen wel zat bent. Let me know!

Gepubliceerd door Ellen

Naast mijn dagelijkse bezigheden als contentspecialist, schrijf ik ook in mijn vrije tijd graag creatieve content. Daarnaast ben ik gek op dieren (ik begin het liefst mijn eigen kinderboerderij), Harry Potter, thee en pretparken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: