Outside the Wire

Als je houdt van oorlogsfilms en sciencefiction is deze film zeker aan te raden. Er is een burgeroorlog in Oekraïne en het Amerikaanse leger is daar gestationeerd om de vrede te bewaren. We volgen dronepiloot Harp. Hij heeft niet naar een bevel geluisterd, waardoor hij als ‘straf’ de grond op moet en aan het front moet gaan meevechten. In Oekraïne moet hij zich melden bij kapitein Leo. Leo is alleen niet zomaar een kapitein van het Amerikaanse leger, maar hij is een geavanceerde androïde en lijkt sprekend op een mens. Het Amerikaanse leger bestaat zowel uit echte mensen als vechtrobots. Een rebellengroep probeert het land over te nemen met de hulp van de Russen. Ze proberen controle te krijgen over nucleaire raketten die op geheime plekken in Oekraïne liggen verborgen.

Harp gaat met kapitein Leo mee op een gevaarlijke missie om te voorkomen dat de rebellen de nucleaire raketten in handen krijgen. Hier komen natuurlijk veel conflicten bij kijken. De film zit vol schiet- en vechtscènes. Als je houdt van veel actie in een film, gaat deze film je zeker niet teleurstellen. De film heeft een goede plottwist die ik zelf niet aan zag komen. Al met al een aanrader dus!

Gepubliceerd door Anouk

Hi, ik ben Anouk! Je maakt mij het meest gelukkig met een goed boek, lekker eten, een vliegticket naar het onbekende en heel veel honden (schattige foto's en filmpjes zijn ook toegestaan).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: